Waarom kiest u voor een Philips AED van ProCardio?

Jaarlijks worden 15.000 Nederlanders buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand — en slechts 5 tot 10 procent overleeft dat.

De overlevingskans hangt sterk af van de snelheid waarmee je hulp kunt bieden. Bij reanimatie binnen drie minuten, heeft het slachtoffer 90% kans op overleven zonder blijvende schade.

Ook in de sector transport & logistiek overlijden jaarlijks onnodig collega's aan hartfalen.

Waarom een Philips AED?
De Philips HeartStart HS-1 AED is nu ruim drie jaar op de markt en komt bij tests telkens als een van de beste AED's uit de bus. Het is een betrouwbaar apparaat en Philips is marktleider bij de verkoop van AED's.

De Philips HeartStart AED is simpel te bedienen, en je kunt geen fouten maken. De Philips AED meet automatisch de hartactiviteit van een patiŽnt, en je kunt alleen een stroomstoot toedienen indien dit noodzakelijk is voor de patiŽnt.

Waarom ProCardio?
Procardio heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van Philips AED's. Wij bieden de Philips HeartStart AED aan inclusief een groepsdemonstratie / training op uw bedrijfslokatie. Daarbij leren uw medewerkers om te gaan met de AED.

Hoewel de AED ook zonder training te bedienen is, leert de praktijk dat na training de kans groter is dat het apparaat bij een hartstilstand ook daadwerkelijk wordt ingezet!

Iedereen komt voor de training in aanmerking, er is geen enkele EHBO-ervaring noodzakelijk.

De trainingsessie is ook een social event in uw bedrijf, dat de onderlinge betrokkenheid en motivatie van collega's bevordert.

SOOB-vergoeding
De AED-training valt in categorie 17 van de SOOB-regeling. Het SOOB-fonds vergoedt 25% van de trainingskosten per medewerker, met een maximum van EUR 30 per dagdeel.

Vraag nu vrijblijvend offerte aan voor de Philips HeartStart AED.

dit is een actiewebsite op logistiek.com van ProCardio gebouwd door Corneliszoon.